Goldstar label

Goldstar is gespecialiseerd in betaalbaar maatwerk

Manager Danny Van Hasselt van Goldstar transporteerde in de jaren negentig meubelen toen hij op een dag in contact kwam met een producent van teakmeubelen in Indonesië. Het hele productieproces fascineerde hem en hij besloot om in de fabriek te investeren. Tezelfdertijd richtte Danny zijn ouderlijk huis - een oude boerderij langs de Hoogstraatseweg in Loenhout - in als toonzaal.

Goldstar heeft een sterke prijs-kwaliteit. Thans biedt Goldstar een uitgebreid gamma binnen- en buitenmeubelen in massief teak aan met meer dan 400 items uit stock leverbaar. Bovendien kunt u ook meubelen op maat bestellen - ondertussen een Goldstar specialiteit met een prima prijs-kwaliteitsverhouding als grootste troef.

Enkel het beste, goed genoeg!

Omdat alleen het beste goed genoeg is, reist Danny Van Hasselt minstens 6 keer per jaar naar Indonesië om er de meest geschikte bomen uit te kiezen. "Kwalitatief hout is cruciaal om degelijke meubelen te kunnen maken.", beklemtoont de manager van Goldstar. "Teakhout moet bovendien ook lang genoeg kunnen drogen. Daarom duurt het een jaar eer onze leveranciers een omgehakte boom tot meubelhout verwerken en dat hout moet ook nog eens een jaar kunnen drogen. Teakhout dat niet de nodige tijd heeft gehad om te drogen, is immers minder duurzaam."

Danny Van Hasselt wil er ook op kunnen toezien dat er tijdens het hele productieproces geen enkele stap wordt overgeslagen en alles met de beste zorg geschiedt. "Op die manier is Goldstar al jaren in staat om topkwaliteit en een levenlange garantie te bieden."

“Style is a way to say who you are without having to speak”
Koopjeshoeve

NIEUWSBRIEF

Ontvang minimaal updates over nieuwe producten.
TERUG NAAR BOVEN

Iemand kocht een

Product name

info info